
κίνδυνο καρδιακής προσβολής, διαβήτη, υπέρτασης και πρόωρου θανάτου, ακόμα και σε ανθρώπους με φυσιολογικό βάρος σε σχέση με το ύψος τους. Το κοιλιακό λίπος ενεργοποιείται γρήγορα, αυξάνοντας τα τριγλυκερίδια στο αίμα και εμποδίζει τη ρύθμιση του σακχάρου του αίματος. Η χορήγηση ενός ροφήματος πράσινου τσαγιού που περιέχε υψηλά επίπεδα κατεχινών (625 mg) και καφείνη (39 mg) προωθεί την απώλεια κοιλιακού λίπους περισσότερο από ένα ποτό που περιείχε μόνο καφείνη. Το ποτό που ήταν πλούσιο σε κατεχίνες επίσης προκάλεσε μεγαλύτερη μείωση στο συνολικό λίπος και στα τριγλυκερίδια του αίματος. Οι κατεχίνες του πράσινου τσαγιού προάγουν την απώλεια κοιλιακού λίπους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου